Spelningarna att se fram emot 2019

Vissa år är bättre än andra, särskilt när det kommer till antalet konserter som anordnas runt om i landet. Detta år ser ut att bli ett riktigt dunderår med många stora artister att se fram emot. 

Vad har alla spelningar gemensamt? Scenen! Det krävs ett gediget arbete för att rodda ihop scen och allt omkring. Har du någon gång varit på en konsert har du utan tvekan sett en och annan tross. Det är själva skelettet man bygger de flesta arenascener med, så vilken av konserterna du än går på i år lär du se en tross. De krävs trots allt för att få ljus, ljud och scen på plats.

En hel del världsartister till Sverige

hoffmaestroI sommar får vi många stora artister som besöker de olika arenorna i Sverige. Det handlar om världsartister som Bob Dylan till Metallica, men även många svenska artister som till exempel Laleh. Är du nyfiken på alla världsartister som hittills är bokade till Sverige kan du kolla denna artikel från SVD. Även Aftonbladet har gjort en sammanfattning av de allra hetaste uppträdandena att se fram emot 2019. Det finns trots allt många genrer att täcka, så det är smidigt att ha en lista över allt.

En av årets allra största höjdpunkter när det kommer till konserter är den gigantiska festivalen Lollapalooza som besöker Sverige. Festivalen kommer att hållas på Gärdet i Stockholm och många stora artister kommer att spela där. Bland annat det legendariska rockbandet Foo Fighters. Är du ute efter en maxad musikupplevelse är detta utan tvekan det evenemang du ska besöka i år.

Våra favoriter som spelar i år

  • Swedish House Maffia
  • Bob Dylan
  • Laleh (På Lollapalooza)
  • Billie Eilish

Med årets utbud av artister är vi övertygade om att du kommer få ett fantastiskt konsertår. Vilken av alla spelningar ser du mest fram emot?